INSTALLATIE-VISIE LUCHTTECHNIEK

It's All About The Air We Breathe

Airconditioning

Airconditioning zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Mensen voelen zich prettig bij een bepaalde temperatuur en vochtigheidsgraad en leveren daarbij de beste prestaties. Dankzij Samsung airconditioning worden deze twee variabelen beheersbaar. Een constante, gewenste temperatuur maakt het verblijf in een ruimte aangenaam.

Belangrijker nog is het vochtigheidsgehalte. Ons lichaam staat warmte af door uitstoot van vocht. Als de omringende lucht verzadigd is, krijgt ons lichaam problemen met de warmteafgifte, waardoor een benauwd gevoel ontstaat. Samsung airconditioning zorgt niet alleen voor verkoeling tijdens warme dagen maar ontvochtigt tevens de lucht waardoor een aangenaam binnenklimaat ontstaat.

Wandmodel

In bestaande particuliere woningen zal vaak gekozen worden voor een systeem met wandunits. Deze systemen worden zonder veel problemen ingepast in elk denkbare situatie, zijn fluisterstil en worden door hun oogstrelend design zelfs een high-tech blikvanger in elk interieur.

Wij leveren deze Samsung airco's om u te voorzien van airconditioning. Hieronder vindt u meer informatie over de drie types airco's.

Maldives

Samsung maldives

De gelijkstroom s-inverter systemen kunnen het vermogen traploos aanpassen. Zodra de ingestelde temperatuur is bereikt speelt de inverter soepel in op ieder gering temperatuursverschil. Zo heeft u minder temperatuursschommelingen en meer comfort in minder tijd in vergelijking tot conventionele systemen.

Het grootste voordeel is wellicht de energiezuinigheid van de inverter aangezien het systeem het grootste deel van het jaar in deellast draait.

Crystal

Samsung crystal

Naast stofdeeltjes bestaat onze lucht uit virussen en microben. De unieke, actieve MPI technologie van Samsung is in staat om deze virussen en microben tot wel 99% te elimineren.

Dit gebeurt door actieve waterstof atomen samen met zuurstof ionen te genereren. Deze binden zicht met de in de lucht hangende virussen (waaronder influenza), neutraliseert ze en vormt ze om tot water. Zo blijft de lucht zuiver en fris. Haal weer opgelucht adem.

Verse lucht houdt u en uw familie gezond

  • Voor kinderen en ouderen
  • Voor personen met alergie├źn
  • Voor idereen die frisse en schone lucht wil

Jungfrau

Samsung jungfrau

Geniet van een optimale verdeling van de koude of warme lucht. Doordat de uitblaaslinialen zowel horizontaal als verticaal kunnen worden versteld wordt de zuivere, geconditioneerde lucht effectiever verspreid in de ruimte.

Tijdens koelbedrijf wordt de koude lucht hoog horizontaal in de ruimte geblazen. De zware lucht zakt vervolgens langzaam naar beneden, waardoor de gehele ruimte gekoeld wordt. In warmtepomp bedrijf wordt de uitgeblazen lucht verticaal naar beneden uitgeblazen. De warme lucht zal vervolgens vanaf de grond stijgen waardoor de ruimte snel en zo gelijk mogelijk wordt verwarmd.